Welkom

Herbekijk nu de livestream hier

Kinepolis

Women in Film, Television & Media Belgium (wiftm.be) neemt het initiatief om tijdens de periode van Internationale Vrouwendag een digitale conferentie met een live stream, video playlist en interactief zoom platform te lanceren. Hiernaast stellen we een nationale kalender ter beschikking waarin een overzicht van evenementen die in het kader van de internationale vrouwendag georganiseerd worden te vinden zijn.

Ga naar ons menu en ontdek meer over ons programma op 7 maart 2021 en de activiteitenkalender. Vergeet niet onze facebook en instagram pagina te volgen als je op de hoogte wil blijven.

WIFTM Belgium bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers die streven naar meer gendergelijkheid. Steun onze beweging met een donatie van €25 via de knop rechtsboven op de pagina of via een overschrijving op het rekeningnummer onderaan de pagina. Onze WIFTM en #IWD t-shirts zijn verkrijgbaar via info@wiftm.be .

logo wiftm
Antwerpen Logo
Gent
StahlsLogo
kinepolis.jpg
Atomium
kittin
vice
storycatchers
she&company

WIFTM Belgium - Holdaal 38 9000 Gent Belgium - +32 9 329 60 20 - info@wiftm.be - BE20 0689 3828 3956 (Belfius) - 0745.875.065

International women's day 2021 wordt georganiseerd door Women in Film, Television & Media Belgium vzw - internationalwomensday.be en #IWD zijn initiatieven van WIFTM Belgium